Estimats cocis / Estimades sòcies

Com cada any, SMARA-LA VALL D’UIXÓ organitza un sopar de socis i simpatitzants al voltant del 27 de febrer, dia en què, ara fa 24 anys, es va proclamar la República Àrab Sahrauí Democràtica. Per tant, ja fa quasi un quart de segle que els sahrauís van ser vergonyosament abandonats per l’estat que els havia colonitzat i es van veure obligats a refugiar-se fora del seu territori i a viure de l’ajuda internacional.
El sopar d’enguany serà el divendres 25 de febrer, a les 9,30, al restaurant La Gruta. El preu de cada plaça són 3.500 pts. A cada tiquet hi haurà un número que servirà de butlleta per a sortejar els obsequis que ens han regalat els comerços col·laboradors. Darrere d’aquest full podeu llegir el menú i els telèfons on cal fer la reserva.
Aprofitarem que ens trobem en aquest sopar per informar-vos de tot el que ha fet l’associació durant l’any passat i de tots els plans que tenim en ment. Ara, de moment, vos fem un avanç dels projectes més immediats:

· Estem esperant des de fa uns mesos que arriben 30 xiquets sahrauís a les comarques de Castelló. D’aquests, 3 vindran a la Vall acollits per famílies del nostre poble. Es tracta de xiquets que, sent portadors del virus de la tubercolosi, no han desenvolupat la malaltia. Aquest projecte és idea de la Comissió Mèdica de l’Hospital General de Castelló.
· Aviat recollirem material escolar. Hem començat pels instituts amb l’ajuda del Consell de la Joventut i pròximament farem una campanya més intensa per les escoles.
· Participem, amb Smara-Castelló, en el Projecte CIREN, una xarxa de treball per la integració cultural dels refugiats a Europa. És un projecte de la Comunitat Econòmica Europea, assumit per la Diputació de Castelló, on participen, a més de Smara, tres municipis europeus: Holbaek (Dinamarca), Gènova (Itàlia) i Malmö (Suècia).
· Comencem a preparar el projecte Vacances en Pau. Enguany està previst que vinguen 13 xiquets, tres més que l’any passat.
· En passar l’estiu, començarem una campanya de recollida d’aliments. Com que encara és una mica prematur donar-ne detalls, ens limitem a avançar-vos aquest breu comentari.

Aquest sopar també servirà per presentar la pàgina web que l’empresa In & Co patrocina per a SMARA-LA VALL D’UIXÓ.
De moment, res més, esperem que ens trobarem el proper dia 25.

La Vall d’Uixó, 8 de febrer de 1999.

La Secretària

Teresa Castelló i Abad

Menú del sopar

Canapés diversos

Crema d’espàrrecs

Suprema de lluç al cava

Vedella Davidoff, verdures saltejades i xampinyons

Profiteroles a la xocolata

Begudes

Café

Per confirmar l’assistència al sopar, per favor, telefoneu a un d’aquests números abans del dia 21:

Teresa 964 69 60 10 (matins, de 9,30 a 13,30; i vesprades, de 15,30 a 18,00)
Mari Carme 964 66 27 98 (a partir de les 4 de la vesprada)
Mari Àngels 964 69 64 89 (de les 9 del matí a les 2 de la vesprada)